Tatoeage laseren

Heeft u het gevoel dat een tatoeage helemaal niet meer bij u past?

Bent u niet meer gelukkig met u tatoeage? In dat geval zit een tatoeage u echt in de weg. Gelukkig is het tegenwoordig goed mogelijk om tatoeage op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen wij Atelier Pax een tatoeage verwijderen zonder de huid te beschadigen.

Hoewel de laser een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is altijd afhankelijk van het type tatoeage en de kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en de mogelijkheden met u doorspreken.

  • Donkere gezetten tatoeage, gemiddeld 6 tot 14 behandelingen.
  • Ingekleurde tatoeages zijn meer behandelingen nodig.
  • Cover-up zijn slechts 4 a 6 behandelingen.

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken de pijn met die van het laten zetten van een tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit, na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten.

Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Hoe werkt de behandeling;

De laser produceert een zeer smalle lichtbundel, waardoor er met grote precisie gewerkt kan worden. De laserimpuls verwarmt de inktbolletjes van de tatoeage, zodat deze in kleine deeltjes uit een vallen. Het lymfesysteem zorgt ervoor dat het via de natuurlijke manier het lichaam kan verlaten.

Tips

Op de dag van de behandeling en de dagen er na kunt u het beste extra water drinken, zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren.

Tot twee weken na de behandeling raden wij de zonnebank en zonnebaden af , tenzij u de behandelde plek goed afdekt. Na deze twee weken kunt u de tatoeage insmeren met een hoge sunblock (minimaal factor 30) ook mag er tot twee weken na behandeling geen sauna bezocht worden.

Prijzen

€ 30,- per cm

Herstel en verzorging

Door de verschilden huidtypes verschilt het herstel van mens tot mens  maar doorgaans telt de herstelperiode twee tot vier weken.

Meer weten?

Piercings nemen?

Een piercing nemen is iets wat je niet zomaar even doet of uit impulsiviteit moet doen. Laat je daarom van te voren goed informeren en adviseren.

Meer weten?