Kom je gezellig bij ons in de stoel zitten?

Ben je toe aan je eerste tatoeage of een nieuwe tatoeage?
Bij Atelier Pax helpen we jou graag bij het informeren en het adviseren bij de juiste keuze en plaats van je tatoeage. Een tatoeage laten zetten is niet iets wat je zomaar uit impulsiviteit moet doen. wij willen je daarom zo goed mogelijk van te voren informeren en adviseren om zo tot de juiste beslissing te komen voordat de door jou gekozen tatoeage gezet kan worden. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog, onze tatoeëerder is zeer ervaren en heeft ook een hoge vakbekwaamheid. Als je bij Atelier Pax langs komt wordt er zeer ruim de tijd gemaakt om met je mee te denken en gekeken wat voor jou de best plaats is van jou nieuw gekozen tatoeage.

Voordat jouw ontwerp op je huid wordt geplakt zal de tatoeëerder ook kort toelichten hoe het tatoeëren te werk gaat. Hij zal de huid eerst scheren en wordt ontsmet, daarna wordt het stencil (de afdruk van het ontwerp) op de huid geplakt. Zorg ervoor dat je de huid hierna niet meer aanraakt. Hierna begint de tatoeëerder met het echte werk.

Zorg dat je goed bent uitgerust op de dag van het tatoeëren. Tatoeëren kost namelijk energie en door goed uitgerust te zijn en genoeg te hebben gegeten zul je gemakkelijker de grotere en langere tatoeage sessie ondergaan en minder pijn ervaren.

Eet wat voor je aan je tatoeage sessie begint, zorg dat je een tussendoortje meeneemt zodat je de sessie goed door komt (zoute snack, chocolade of een blikje cola) hoe langer de sessie duurt hoe meer je lichaam om suiker vraagt.

Wanneer je twijfelt over jouw gezondheidssituatie kun je het beste van te voren raadplegen bij je huisarts. Zo weet je waar aan toe bent voor dat je bij ons de shop binnen stapt.

Wij raden bij het zetten van een tatoeage af bij de volgende gezondheidssituaties;

  • Zwangerschap - Borstvoeding,
  • Geef altijd van te voren uw staat van gezondheid aan en/of u medicijnen gebruikt. Dat kan van invloed zijn op uw Tatoeage en/of genezingsproces.
  • Tip; trek makkelijke zittende kleding aan.

Voorwaarden

  • Wij tatoeëren geen kinderen onder de 16 jaar.
  • Vanaf 16 jaar tatoeëren wij met toestemming van de aanwezige ouder.
  • Zorg dat je nuchter bent
  • Ook drugs of marihuana wordt door ons niet geaccepteerd.

Wij willen je graag helpen bij jou keuze en het adviseren van je tatoeage.
Heb je nog vragen over het tatoeëren of over het verzorgen van je gezette tatoeage - Team Pax is er altijd om je persoonlijk, telefonisch of via de @mail je vraag te beantwoorden.

VoorwaardenCorona regels

Afspraak maken?

Zeker zijn van een plek? Maak dan nu een afspraak.

Afspraak inplannen